Hirdetés

Új Lexmark multifunkciósok



|

Ma mutatta be három új tintasugaras multifunkciós (AIO) eszközét a Lexmark

Hirdetés

Az új modellek az alsó árkategóriában indulnak, megfizethető megoldást kínálva az otthoni kreatív nyomtatási, másolási igényekre.

X3470
Az új Lexmark X3470 tintasugaras multifunkciós eszközt olyan otthoni felhasználók számára tervezték, akik széleskörű funkcionalitást igényelnek elérhető áron. Fejlett fotófunkciókat, akár 17 lap per perces sebességet, 48-bites színes lapolvasást (szkennelés) és másolást kínál. PictBridge-csatlakozó, memóriakártya-nyílások és a Lexmark szkennelhető fotó próbanyomat oldala segítségével a fotónyomtatás az X3470-en nem éppen bonyolult. Közvetlenül a memóriakártyáról kinyomtathatunk egy képes megrendelőlapot fényképeink miniatűrjeivel, majd azon megjelölve választhatjuk ki a kinyomtatandó képeket. A lapot beszkennelve automatikusan elkészülnek a keretnélküli 10*15 centiméteres fényképek.

X2470
Az X2470 valamivel egyszerűbb, belépő szintű, de a három funkciót -- nyomtatás, lapolvasás, másolás -- szintén magába foglaló modell, amely tartalmaz PictBridge csatlakozást és szintén képes szegélymetes fotónyomtatásra is, de memóriakártyákat nem fogad. A kezelést és a kellékanyag beszerzést egyszerűsítendő, az X2470 és a 3470 is a mindent egyben (három alapszínű) #1 tintapatront használja. A #1 előnye, hogy nem kell gondolkodnunk azon, hogy fekete vagy színes patront kell-e vásárolnunk, mert a rendszer a feketét kompozit alapon állítja elő, azaz a három alapszínből keveri ki. Hátránya, hogy a feketék kontrasztja elmarad a többpatronos rendszerekétől és a szövegnyomtatás nem igazán gazdaságos -- szerencsére a fotók előállítása viszont olcsón megoldható így.

A X3470 és X2470 modelleknek része az új Lexmark Web Toolbar is, amely meggyorsítja és megkönnyíti az internetes oldalak, szövegek és képek nyomtatását. A felhasználó néhány kattintással kiválaszthatja, hogy mit kíván kinyomtatni kedvenc weboldaláról, kiiktatva a hirdetéseket és egyéb nemkívánatos elemeket. Böngészés közben könnyedén kijelölheti, mely teljes oldalakat vagy esetleg csak szövegrészeket kívánja kinyomtatni, a szegélyek levágása nélkül. A Lexmark Web Toolbar lehetőséget ad a fényképek méretezésére, illetve normál vagy vázlat minőségű nyomtatási mód kiválasztására is.

X1270
Az új Lexmark X1270 a tintasugaras multifunkciós eszközök árbajnoka, és tökéletes választás költségérzékeny vásárlók számára, akik abszolút belépő megoldást keresnek alkalmi nyomtatási, másolási, lapolvasási feladataikra. A vásárlók igen kedvező áron jutnak a minden otthoni nyomtatási igényt kielégítő minőséghez, sebességhez és használhatósághoz -– és ráadásul mindezt vonzó új színvilágban. Az X1270 17, illetve 9 lap per perces sebességet kínál fekete-fehér, illetve színes nyomtatásra, a felbontás elérheti a 4800 dpi-t, színmélység pedig színes lapolvasó illetve másoló funkcióban akár a 48-bitet.

Az új tintasugaras multifunkciós eszközök mellett a Lexmark bemutatta az új Z645 modellt is, amely a legkedvezőbb árú egyfunkciós nyomtató a piacon. Kicsi és gyors, kiváló minőségű szöveg- és képnyomtatást kínál akár 17/9 lpp sebességgel fekete-fehér/színes üzemmódban. Kompakt formaterve és stílusos új színvilága révén e kis készülék jól elhelyezhető a lakás bármely helyiségében.

Z645
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.