Hirdetés

Új LG IPS monitorok mobil dokkolóval



|

Az LG bejelentette az IPS7 sorozatát, amit alig észrevehető kerettel és modern megjelenéssel rendelkezik. Az MHL csatlakozóval pedig az okostelefonok egyszerűen társíthatók a monitorokhoz.

Hirdetés

A kijelzők mindössze 1,2 milliméteres kerettel rendelkeznek, sőt a készülékek mélysége csupán 14,1 milliméter. A fémből készült állvány letisztult külsőt eredményez, a könnyű kábelmenedzsment pedig a rendmániásoknak lehet jó hír.

 



Ezen felül az egyszerűbb csatlakoztathatóság érdekében az LG a Mobile High-Definition (MHL) Link technológiát is alkalmazza, amely segítségével a felhasználók egyszerűen, egyetlen kábel segítségével csatlakoztathatják különféle mobil eszközeiket a monitorhoz, a HDMI bemeneten keresztül. A Clambooknál már látott MHL jóvoltából így a mobil eszközökön tárolt fényképek és videók jóval nagyobb méretben élvezhetők a monitor kijelzőjén, sőt a microUSB-alapú csatlakoztatással a mobileszköz akkumulátorait is tölthetjük.

 



Az IPS7 sorozatban nem meglepő módon In-Plane Switching (IPS) panelek kaptak helyet – a technológiáról korábbi cikkünk még mindig elolvasható - a legtöbb monitorban megtalálható hagyományos TN (Twisted Nematic) technológia helyett. Ez jelentősen javítja a képminőséget és a színösszetételt, így a monitorok élénk és élethű színeket nyújtanak. Az IPS7 esetében az egyenletes színátmeneteknek köszönhetően a gyors mozgású akciójeleneteknél − sport- és videojátékok esetén — gyakorta jelentkező elmosódás Sem tapasztalható. Ezáltal a néző szeme még hosszabb használat esetén sem fárad el. A jobb válaszidőnek köszönhetően a nézők a mozgóképek megtekintésekor felejthetetlen élményben részesülhetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.