Hirdetés

Új logóval érkezik a Windows 8



|

Közeledve a Windows 8 Consumer Preview kiadásához a Microsoft közzé tette legfrissebb döntését: megújul a jól ismert logó.

Hirdetés

Sam Moreau, a Windows 8 felhasználói élményért felelős csoportjának vezetője egy blogbejegyzésben osztotta meg új logóval kapcsolatos elképzeléseit és egyúttal be is jelentette az operációs rendszerenként változó embléma legújabb változatát.

A Microsoft döntésének értelmében tehát a fenti logóval találkozunk majd a Consumer Preview során, a megújulást megújulást pedig szükségszerűnek érezték a vállalatnál, hiszen a Windows 1.0-ás verziójától kezdve minden egyes kiadáskor az operációs rendszerrel együtt megújul maga az embléma is. Az idők során sokan úgy látták, hogy az eredetileg valóban a "Windows" nevet tükröző, elegáns ablakos megoldás megszűnt és átvette helyét egyfajta "elzászlósodás", elég csak megtekintenünk az alábbi Windows logó-összeállítást és levonhatjuk saját konklúziónkat.

Nem véletlen, hogy a Windows 8 logója leginkább az 1.0-ás verzióhoz hasonlít, Sam Moreau ugyanis kifejtette, hogy a soron következő operációs rendszer esetében igyekeznek újra azt sugallni a felhasználók felé, amivel elindultak annak idején: a klasszikus megoldást. Döntésük következményét hamarosan viszontláthatjuk a Consumer Preview kapcsán, valószínűleg még ebben a hónapban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.