Hirdetés

Új Momentus merevlemezek



|

Frissítette AES-titkosítással ellátott HDD-sorozatát a Seagate.

Hirdetés

 

segate-momentus-5400_k.jpg
Az üzleti felhasználásra szánt PC-k és laptopok esetében kiemelkedően fontos szempont az adatbiztonság. Ennek érdekében ujjlenyomat-vagy arcfelismerő-rendszerek is alkalmazhatóak az operációs rendszer adta védelem mellé.

 

Mindezek ellenére, ha a gépben lévő merevlemez nem rendelkezik semmilyen védelemmel, akkor egy egyszerű csavarhúzóval megszerezhetőek a féltve őrzött titkok.

 

A Seagate most frissítette Momentus HDD-sorozatát. A Momentus Full Drive Encryption szériába tartozó merevlemezek AES-titkosítással rendelkeznek a védelem érdekében.

 

Az első új tagja a szériának a Momentus 5400 FDE.3, egy 5400 RPM-es, 8 MB cache-es változat, 160 és 320 gigabájtos méretekben. A másik jövevény a Momentus 7200 FDE, amely ugyanekkora méretekben érhető el, de kétszerakkora gyorsítótárral, és 7200-as percenkénti fordulattal.

 

Az amerikai gyártó a jövőben 500 gigabájtos modelleket is ígér a Momentus sorozatba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.