Hirdetés

Új mono lézer sorozat a Brothertől kisebb költségekkel



|

A DCP-7000 sorozat fejlettebb modelljeival a duplex és a nagy tonerkapacitás révén spórolhatunk

Hirdetés

Kis- és középvállalkozásoknak szánja a Brother új mono lézer multifunkciós készülékeit. A 3 az egyben (nyomtatás, másolás, lapolvasás) készülékcsalád tagjai a DCP-7055, a DCP-7060D és a DCP-7065DN jelzésű modellek. Utóbbi kettő esetén a duplex nyomtatás és a nagytöltetű tonerek használatával az oldalankénti költségek jelentősen csökkenthetők.

 

A sorozat belépő tagja a mattfehér színű DCP-7055 készülék 20 oldal/perc sebességgel nyomtat 2400×600 dpi felbontásban, USB interfésszel és színes szkennerrel rendelkezik. Két soros, 16 karakteres LCD kijelző segít a menü-navigációban.

 

 

Az új formavilágú mattfekete DCP-7060D és DCP-7060DN automata duplexes készülékek. A 24 (DCP-7060D) illetve 26 lap/perc sebességű nyomtatás (DCP-7065DN) akár HQ1200 (2400 x 600 dpi) felbontásban is történhet, részletgazdagabb rajzolattal. Az N az 1-ben nyomtatással 2,4,9,16 vagy akár 25 oldalt lehet egyetlen A4-es oldalra tömöríteni, valamint az élőfej és élőláb, illetve vízjel nyomtatással különböző szövegek, dátumok vagy felhasználói azonosító is nyomtatható a dokumentumokra. A funkciók között megtalálható még a poszternyomtatás, amellyel 4, 9, 16 vagy 25 oldalra osztható el egy plakát. Könnyen készíthetünk A5 méretű brosúrákat az erre szolgáló funkció és az automata duplex használatával.

 

Mindhárom típusba síkágyas színes szkennert építettek, a hálózatba kötött készülékkel (DCP-7065DN esetén) képbe, fájlba, OCR-be vagy FTP- és e-mail-szerverre is történhet a beolvasás. A 250 lapos normál és egy lapos kézi lapadagoló könnyíti meg a borítékok nyomtatását. Ezek a DCP-7065DN típusnál egy 35 lapos automata dokumentum adagolóval is kiegészülnek, amellyel a többoldalas dokumentumok nyomtatása, másolása válik egyszerűbbé.

 

 

A DCP-7065DN készülékhez használható szofverekkel a nyomtatók funkciói gyors kattintásokkal beállíthatók. A BRAdmin Professional szoftverrel a hálózaton lévő összes eszköz kezelése központilag és távolról is vezérelhető, a BRAdmin Light nyomtató szerver-menedzsment rendszer Windows® és Mac operációs rendszerekkel alkalmazható. A nyomtatópark kezelésében a Web alapú menedzsment rendszer is megoldást kínál, professzionális web böngésző használatával érhető el a készülék teljeskörű kezelése, ezzel is fokozva a felhasználók kényelmét.

 

A normál, 1200 oldal (ISO) kapacitású tonerek mellett nagytöltetű tonerek is választhatók a nyomtatási igények szerint, amellyekkel 2600 oldal is nyomtatható. A tonerek és a dobegység külön-külön cserélhető, valamint a funkciók között a Tonerkímélő mód beállításával a tonerhasználat is mérsékelhető.

 

Alacsony zajszintjének és környezetkímélő funkcióinak elismeréseként a készülékek elnyerték az ENERGY STAR tanúsítványt és a szigorú követelményrendszerű Der Blaue Engel minősítést. A készülékek TEC értéke (tipikus energiafogyasztása) DCP-7055 esetén 0,968kWH/hét, DCP-7060D és DCP-7065DN esetében 1,117 kWh/hét illetve 1,337 kWh/hét, a beállítható Deep Sleep (mélyalvó) funkcióval pedig csupán 0,9 wattot fogyasztanak, amikor a készülék nincs működésben.

 

A Brother weboldalán regisztrálva a készülékekhez tartozó 2 év garancia 2+1 évre terjeszhető ki.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.