Hirdetés

Új nagykapacitású SDHC kártyák



|

Nemsokára megvásárolhatók a 16- és 32 GB-os SDHC kártyák.

Hirdetés

A 4- és 8 gigabájtos SDHC kártyák megjelenése után idén októberben érkezik a 16 gigabájtos, míg 2008 januárjában a 32 gigabájtos tárkapacitású kártya, melyek mindegyike megfelel a Class 4 minősítésnek (azaz másodpercenként minimum 4 megabájt adat írására képesek).

 

 

toshiba_sdhc.jpg

 

 

Ezenfelül szintén 2008 első hónapjában jelenik meg a mobileszközökbe szánt kisméretű micro SDHC kártya 8 gigabájtos változata, ezzel megelőzve a Samsungot, mely szintén 8 gigabájtos SDHC piacra dobását tervezi.

 

Az új kártyák ára a megjelenéskor a következőképpen alakul: a 16 gigabájtos SD-HC016GT4 kezdőára 70 ezer forint, míg a nagyobb SD-HC032GT4-hez 140 ezerért juthatunk hozzá. A 8 gigabájtos microSDHC áráról egyelőre nincs információnk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.