Hirdetés

Új otthoni NAS a Synology-tól



|

A DiskStation DS413j egyszerre négy merevlemezt képes befogadni.

Hirdetés

A Synology bemutatta a DiskStation DS413j-t, amely egy négy férőhelyes NAS szerver, kifejezetten otthoni felhasználóknak, illetve kisvállalkozások számára egy fejlettebb hálózati és adattárolási megoldásként.

 

A DiskStation DS413j egy frissített platformra épül: a belül helyet foglaló CPU 1,6 GHz-es, a DDR3-as RAM mennyisége pedig 512 MB. Az energiatakarékosnak tervezett hálózati adattároló 31,56 wattot fogyaszt terhelés alatt, illetve 7,68 wattot, amikor a HDD-k hibernálva vannak. További extra, hogy a ki-és bekapcsolások időpontja előre időzíthető.

 

Az eszköz csendes környezetet is ígér, ugyanis működés közben mindössze 18,9 dBA zajt generál. A felhasználók dolgát a Synology saját operációs rendszere, a DiskStation Manager 4.1 igyekszik segíteni. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.