Hirdetés

Új Panasonic fényképezők



|

Három új Lumix modellt mutatott be a gyártó.

Hirdetés

 

A Panasonic három új digitális fényképezőt mutatott be. A Lumix szériás gépek a DMC-FX33, DMC-FX55, és FZ18 neveket kapták.

 

Az FX-33 optikája 28 milliméteres, széles látószöggel rendelkezik, míg a gépet egy 2,5 inches LCD kijelzővel szerelték fel, a készíthető képek pedig 8,1 megapixelesek. A kijelző közvetlen napsütés esetén automatikusan állítja fényerejét, hogy jobban látható legyen.

lumix_fx55_02l.jpg
 

Az FX-55 már 3 inches kijelzővel rendelkezik, és 3,6-szeres optikai zoomra is képes. Az FZ-18 Leica lencséi ezzel szemben már egészen figyelemreméltó teljesítménnyel bírnak, 18-szoros optikai nagyításra alkalmasak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.