Hirdetés

Új pendrive eSATA-val és USB-vel



|

A Kanguru új flash drive-ja eSATA porton keresztül is tud kommunikálni.

Hirdetés

 

A Kanguru bemutatta legújabb pendrive-ját, amivel figyelemreméltó érdekességet kínál a Darth Vader-figurás és sörnyitóval felszerelt flash drive-ok némileg ellaposodott piacán.

 

A gyártó fogott egy szokványos, USB 2.0-ás pendrive-ot, majd a másik végére egy eSATA csatlakozót tett. A tároló érdekessége, hogy eSATA porton keresztül képes az energiát is nyerni (a korábbi eszközöknél ez nagy hátrány volt az USB-vel és FireWire-rel szemben).

 

kanguru-e-flash-1.jpg

 

Mondanunk sem kell, az eSATA-csatlakozóval szerelt pendrive remek ötlet, főleg, hogy egyre több laptop rendelkezik ilyen porttal.

 

A Kanguru 16 gigabájtos modellje 85 dollárba (18 000 forint) kerül, míg a 32 GB-os változatért 120 dollárt (25 000 forint) kérnek. A 64 GB kapacitású flash drive 2009 januárjában érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.