Hirdetés

Új Philips Blade 2 monitor IPS-panellel



|

A stílusos kijelző nagyon vékony kialakítást kapott, mindössze 12,5 milliméter vastag.

Hirdetés

A Philips legújabb monitora a 239C4QHSB kódnévre hallgat, ismertebb nevén pedig Blade 2-ként lehet vele találkozni. Az új kijelző az egyik legvékonyabb lesz a világon, ugyanis mindösszesen 12,5 milliméter vastagságú.

 

A 24 hüvelykes, IPS-panellel szerelt megjelenítő kontrasztaránya 20 000 000:1, a képminőségen pedig tovább igyekeztek javítani azzal is a Philipsnél, hogy CCFL helyett LED-es háttérvilágítást alkalmaztak. Természetesen ez valamivel kisebb energiafogyasztást is jelent.

 

Csatlakozók tekintetében egy VGA és két HDMI áll rendelkezésre. A Blade 2 elsősorban munkához és multimédiához lehet jó választás, de a játékok terén sem kell szégyenkeznie. A Philips újdonságának az ára 175 euró környékén várható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.