Hirdetés

Új projektet jelentett be az Intel: Rosepoint



|

Nehéz fába vágta a fejszéjét az Intel, mikor elindította Rosepoint nevű projektjét.

Hirdetés

Az Intel az International Solid-State Circuits Conference-n bejelentette Rosepoint nevű projektjét. A kódnév egy olyan 32nm csíkszélességű gyártástechnológiával készülő SoC-ot takar, melyen a kétmagos Intel Atom processzor mellett egy digitális Wi-Fi rádió is elhelyezésre kerül.

 



A jelenleg használatban lévő analóg Wi-Fi chipekhez képest, - az Intel állítása szerint - a készülő digitális variánsok sokkalta könnyebben lekicsinyíthetők lesznek és az a művelet is kevesebb erőforrást igényel majd, mellyel a mobil eszközök számára elérhetővé teszik a technológiát.

Az áttörés azonban csak elméletben ilyen egyszerű. A témáról és a jelentkező problémákról bővebben társoldalunk írása számol be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.