Hirdetés

Új SATA-III SSD-k a Verbatimtól



|

Sajtótájékoztató keretén belül a Verbatim bejelentette új SATA-III interfésszel felszerelt SSD meghajtóit.

Hirdetés

Az új Verbatim 2,5’’ SATA-III SSD-k a SATA-II-es társaiknál kétszer gyorsabb adatátvitelt tesznek lehetővé, hiszen az új 120 GB, illetve 240 GB kapacitású meghajtók akár 550MB/sec olvasási és 510MB/sec írási sebességre is képesek, valamint gyorsabb rendszerbetöltést és gyorsabb rendszer-reakcióidőt tesznek lehetővé. Az új termékek 2 év gyártói garanciával már kaphatók a szaküzletekben és a viszonteladóknál.

 


Az SSD-k természetesen félvezető flash memória chipeket alkalmaznak az adattároláshoz, így a merevlemezekkel ellentétben nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket.  Ennek köszönhetően mechanikailag jelentősen stabilabbak, és jóval kisebb eséllyel hibásodnak meg, továbbá hangtalanok és nagyon kevés energiát használnak.

 



Termékinformációk:

Kapacitás: 120 GB/240 GB
Interfész: SATA-III 6Gb/sec
Max. Olvasási sebesség: akár 550MB/sec
Max. Írási sebesség: akár 510MB/sec

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.