Hirdetés

Új Scythe 1366-os felfogató szett



|

Két 1366-os CPU hűtő lefogató szett jelent meg a Scythe Japán oldalán.

Hirdetés

Az Intel legújabb processzor családjának megjelenése a hűtéssel foglalkozó cégeket is fejlesztésre késztette, a Core i7-esek, ugyanis 1366-os foglalatba illeszkednek. A gyártók ennek megfelelve sorra jelentik be az új felfogatási rendszereket és az új foglalattal kompatibilis eszközöket. A Scythe a Mugen2 bejelentésével kezdte meg a termékpaletta frissítést, melyről a napokban számoltunk be. A cég, következő lépése viszonylag nagy pontossággal megjósolható volt. Ennek megfelelően hamarosan megindul a lefogató szettek forgalmazása.

 

clips01.png
 

 

A Scythe jelenleg forgalomban lévő hűtőinek felfogatása két változatra osztható, ezért érdemes tájékozódni, majd az esetleges vásárlás előtt, mivel ezek 1366-os változata is külön-külön lesz majd megvásárolható. Az egyik megoldás a 4Way nevet viseli, mellyel a hűtőt négy irányban rögzíthetjük, ahogy azt az adott rendszerben szükséges légáramlás iránya megkívánja. Ezzel szemben a VTMS (Versatile Toll-Free Multiplatform System) felfogatási rendszer kevesebb flexibilitást kínál, viszont teljesen szerszámmentes szerelhetőséget biztosít.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.