Hirdetés

Új Sharkoon X-Tatic 5.1-es fejhallgató



|

Bejelentették a Sharkoon X-Tatic 5.1-es headset továbbfejlesztett verzióját.

Hirdetés

A fejhallgató rész 8 hangszórót, két dedikált meghajtót a mélyhangok kiemelésére és high-end fejhallgató erősítőt tartalmaz. Ezeknek köszönhetően kiváló minőségű hangképzést és surround hatást biztosít az új X-Tatic. Az állítható párnázott füles rész és fejpánt kényelmes és ergonómikus viselést eredményez. A mikrofon egy flexibilis száron található, mellyel könnyedén beállíthatjuk az elhelyezkedését. Ezzel a szárral együtt az egész mikrofon részt el is távolíthatjuk, az új csatlakozási rendszernek köszönhetően. A 360cm-es kábelen helyet kapott egy hangerő szabályzó is, mellyel minden csatornát külön vezérelhetünk.

 

51a_pcw.jpg
 

 

Az X-Tatic Digitális változatához, mellékelnek egy hangvezérlő egységet is (SCU), mely tartalmaz egy Dolby Digital dekódert. Ezáltal a headset képes feldogozni a Dolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1 és Dolby Pro Logic szabványokat. A hangvezérlő egység támogatja a Dynamic Range Control-t is (DRC).

 

A hír folytatásához  kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.