Hirdetés

Új SMC NAS firmware



|

A mini szerverek most már „vistáznak” és „torrenteznek” is.

Hirdetés

Az SMC Networks SMCNAS04 / SMCNAS24 típusú hálózati tárolóeszköz szervereihez javított firmware-t kínál. Az upgrade támogatást biztosít az Active Directory, Windows Vista és Network File System (NFS), miközben növeli a kapacitást, teljesítményt és stabilitást.


Az Active Directory támogatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a NAS szervert egy Windows Server domain-hez kapcsolják, ahol az active directory használható a NAS felhasználói jogainak beállítására. Mivel ez központosított hitelesítést és hitelesítési szolgáltatásokat nyújt a Windows alapú számítógépeknek, ezért nincs szükség arra, hogy minden felhasználó beállításait külön csináljuk meg. Az Active Directory lehetővé teszi az admnisztrátorok számára azt is, hogy kritikus fontosságú frissítéseket rendeljenek el, szoftvereket alkalmazzanak és korlátozásokat vezessenek be.


Az upgrade biztosítja, hogy a termékek együttműködjenek a Windows Vista-val, és lehetővé teszi a NAS szervernek azt is, hogy Windows Vista kliensekkel osszon meg fájlokat. Az upgrade NFS támogatásának segítségével a LINUX és UNIX kliensekkel való fájlmegosztás is biztosított.


A merevlemez meghajtót továbbfejlesztették, hogy képes legyen kezelni akár 4 TB tárolókapacitást is kezelni, a legújabb fejlesztésű 1 TB-os merevlemezek használatával. Javul még a teljesítmény és a stabilitás is, valamint az upgrade tartalmaz egy Bit Torrent Download Client interfészt is, aminek a segítségével a elhasználók kezelhetik és megoszthatják a letöltött fájlokat.

Az SMC Networks kínálatával ezentúl megcélozza a MAC felhasználókat is. A cég egy új installációs alkalmazást tett elérhetővé, amely az Apple Mac OS X gépek számára készült. Az alkalmazás minden új termék mellett megtalálható lesz, tervezésekor pedig azon volt a hangsúly, hogy leegyszerűsítse a MAC felhasználók számára az installációs folyamatot. Az alkalmazás letölthető lesz a www.smc.com oldalról is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.