Hirdetés

Új Sony digitális fotónyomtató



|

Az új UP-D75-ös fotónyomtató ugyanarra a papírra félmatt és fényes fotót is képes készíteni.

Hirdetés

Professzionális portrék készítésénél lehet szükség a legfeljebb 8×10 hüvelykes (mintegy 203×254 milliméteres) lapméretre, de természetesen kisebb – tipikusan 10×15 centiméteres – fotókhoz is kapható az UP-D75-höz kazetta. Elődeinél hosszabb élettartamot és gyorsabb működést kínál az új modell, 80 másodperc alatt elkészít egy teljes méretű, professzionális minőségű fotót.Tervezői nem látták szükségesnek megnövelni felbontását, mely így továbbra is 300 dpi. A tintasugaras- és lézernyomtatók világában ódivatúnak számító érték – a hőszublimációs nyomtatásra jellemző tökéletes színátmeneteknek köszönhetően – tökéletesen elegendő.

 

Sony-UP-D75.jpg

 

A nyomtató a három szín mellett egy negyedik, UV- és vízvédő réteget is felvisz a papírra, így a nyomatok szabad levegőn vagy beltéren kiállítva is hosszú ideig megőrzik színminőségüket. Ugyanennek a rétegnek a segítségével -- mintázással -- félmatt hatás is létrehozható a gyárilag fényes papíron.

Az új modell ajánlott listaára 2995 USD, ami tükrözi, hogy professzionális portrékhoz, fotósok számára készült. Szerencsére ugyanezen technológia kisebb méretben, házi használatra is rendelkezésre áll számos gyártótól, lényegesen elérhetőbb áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.