Hirdetés

Új SSD-k a Centontól



|

A SATA III-as adattárolók gyorsak és ütésállóak.

Hirdetés

A Centon Electonics bemutatta új SSD-sorozatát, a SATA III 2.5-öt. Az új meghajtók természetesen kellő gyorsaságot ígérnek, egészen pontosan a SATA II-es szabvány dupláját: a maximális írási és olvasási sebességek 400 és 300 MB per másodperces értékeken alakulnak.

 

A SandForce SF-2281-es vezérlőjével szerelt SSD-k MLC NAND Flash memórialapkákat használnak, a meghajtó maga pedig 99,8 x 69,63 x 9,3 milliméter méretű, és 77 grammos. Az alacsony profillal rendelkező 2,5 hüvelykes SSD RAID-támogatással is rendelkezik.

 

A 2 millió órás várható élettartammal bíró meghajtók némi pluszt is nyújtanak, ugyanis az 1500G-s ütődéseknek is ellenállnak - ha tehát véletlenül leejtjük őket, nem kell az adatok épsége miatt aggódnunk. A Centon 2 év garanciát ad az SSD-i mellé, amelyek ára egyelőre ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.