Hirdetés

Új SSD-k a Mushkintől



|

Chronos és Chronos Deluxe névre hallgat a Mushkin két új SSD-szériája.

Hirdetés

A Mushkin hivatalosan is bemutatta első olyan SSD-meghajtóit, amelyek már 6 gigabit per másodperces SATA interfészt és a SandForce legnépszerűbb, SF-2281-es vezérlőjét használják. Az új szériák neve Chronos és Chronos Deluxe lett.

 

A várhatóan még az ebben a hónapban piacra kerülő termékekről a gyártó elmondta, hogy azon felhasználóiknak is szeretnék alternatívaként javasolni, akik a korábbi SATA III-mas termékeiket használták. A Chronos meghajtók 2,5 hüvelykes méretekkel rendelkeznek, olvasási és írási sebességük 560, illetve 530 megabájt másodpercenként.

 

A másodpercenként 90 000 I/O-műveletre képes SSD-k várhatóan 25nm-es MLC NAND Flash memórialapkákat használnak. A tervek szerint 120 és 240 gigabájtos változatokban lesznek megvásárolhatóak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.