Hirdetés

Új SSD-k a Plextortól



|

A 2,5 hüvelykes adattárolókba a Marvell vezérlőegységei kerülnek.

Hirdetés

A Plextor Japánban mutatta be legújabb SSD-meghajóit, amelyek 128 és 256 gigabájtos tárkapacitással érkeznek majd, a PX-M2P széria tagjaiként. A 2,5 hüvelykes újdonságok 6 gigabit per másodperces adatátvitelre alkalmas SATA interfészen át kommunikálnak gépünkkel.

 

A Toshiba MLC NAND Flash memóriákra építkező adattárolókba a Marvell 88SS9174-es vezérlői kerültek. A TRIM-támogatással rendelkező SSD-k becsült élettartama 1,5 millió üzemóra, maximális olvasási és írási sebességük 500/320 és 500/440 megabájt per másodperc, modelltől függően.

 

A három év garanciával piacra kerülő Plextor adattárolók esetében a PX-M2P 128 gigabájtos változatáért 284 dollárt kell majd fizetni, míg a 256 gigabájtos verzió 611 dollárba kerül.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.