Hirdetés

Új SSD-k a Plextortól



|

Az M3 Pro széria tagjai kiváló szolgálatot tehetnek az ultrabookokban is.

Hirdetés

A Plextor legújabb SSD-sorozata az M3 Pro névre hallgat, és a korábbi, M3 szériára épül. Az M3 Pro a tervek szerint már ebben a hónapban a piacra kerül, a meghajtók árai azonban még nem ismertek.

 

Az új sorozat 128, 256 és 512 gigabájtos modellekből áll, amelyek 6 Gbps-os SATA csatolófelületet kaptak. Mindegyik adattároló csupán 7 milliméteres vastagsággal dicsekedhet, ezért kiválóan alkalmazhatóak vékony notebookokban, például ultrabookokban.

 

Az SSD-k a Toshiba 24nm-es NAND Flash memórialapkáit és a Marvell 88SS9174-es vezérlőjét használják, Tru Speed technológiával. Utóbbinak hála az ígéretek szerint a meghajtó hosszú működés után sem veszít a teljesítményéből. Az 540 és 450 megabájt per másodperces olvasási és írási sebességekre képes M3 Pro SSD-kre 5 év garancia jár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.