Hirdetés

Új SSD-k az Apacertől



|

Az AS202-es sorozat négy belépőkategóriás modellel bővíti a gyártó kínálatát.

Hirdetés

Az Apacer Technology bővítette kínálatát, ami az SSD-meghajtók termékpalettáját illeti. A Pro II Series gazdagodott az AS202-es típussal, azon belül pedig négy új, belépőkategóriás modellel. A meghajtók 2,5 hüvelykesek, MLC NAND Flash memóriát használnak és 3 Gbps-os SATA interfészen át kommunikálnak.

 

A TRIM-támogatással rendelkező eszközök tétlen állapotban mindössze 0,6 wattot fogyasztanak. Az Apacer két év garanciát vállal az új SSD-kre, amelyek 32, 64, 128 és 256 gigabájtos kapacitásokkal választhatóak. Olvasási és írási sebességük a tárhely méretétől függ.

 

A 32 gigabájtos változat esetében az olvasás és írás 210 és 60 MB/másodperces sebességgel történik, míg a 64 gigabájtosnál az írás közbeni adatátvitel már 110 MB/másodpercre nő. A 128 és 256 gigabájtos verzióknál egyaránt 230 és 180 MB/másodpercre nőnek az adatátviteli értékek. Árakról nem esett szó, azonban az új SSD-k hamarosan kaphatóak lesznek.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.