Hirdetés

Új SSD-k az OCZ-től



|

A SATA II-es SSD-k nem csak gyorsak, de elfogadható árúak is.

Hirdetés

 

Az OCZ Technology bemutatta a Core Series SATA II 2,5 fedőnévre hallgató SSD-tárolóit. A gyártó állítása szerint ezek a világ első olyan SSD-i, amelyek nagy teljesítménnyel és megfizethető árral bírnak.

 

Mindegyik eszköz NAND flash memóriás technológiát használ, és 1,5 millió óra üzemidővel rendelkezik. 120-143 megabit per másodperces olvasási, és 80-93 megabit per másodperces írási sebességet tesznek lehetővé, 0,35 ms alatti keresési idő mellett.

 

Egyelőre nem tudni, mikortól kaphatóak az újdonságok, de a 32 gigabájtos modellért 169 dollárt (25 000 forint), a 64 GB-osért 259 dollárt (39 000 forint), a 128 gigabájtos verzióért pedig 479 dollárt (72 000 forint) kérnek majd. 

 

ocz_ssd.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.