Hirdetés

Új SSD-széria az Inteltől



|

Az Intel 330-as szériája három kapacitásban kínálja az új adattárolókat.

Hirdetés

Az Intel legújabb SSD-sorozata a 330-as széria, amely már 6 gigabit per másodperces adatátvitelre alkalmas SATA csatolófelülettel rendelkezik. Az új sorozat a költségtakarékos modellek kategóriájában indul.

 

A 330-as sorozat három kapacitást kínál: a népszerű 60, 120 és 180 gigabájtos modellek segítségével nyerhető plusz sebesség a korábban HDD-t használó számítógépeknek. Az új SSD-k olvasási és írási sebessége maximálisan 500 és 450 megabájt másodpercenként.

 

A 25nm-es MLC NAND flash memórialapkákat használó meghajtók 2,5 hüvelykesek, illetve 9,5 milliméter vastagok. A három év garanciával megvásárolható Intel SSD-k ára kapacitás szerinti növekvő sorrendben 89, 149, illetve 234 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.