Hirdetés

Új szoftver a merevlemezek titkosításához



|

Hirdetés

A PGP Corp. bejelentette, hogy hivatalosan novemberben kerülnek piacra azok a legújabb szoftverei, amelyek a hordozható számítógépek, az asztali PC-k illetve a szerverek esetében is alkalmazhatók lesznek. Az új Whole Disk Encryption termékek teljes körű titkosítást biztosítanak a merevlemezeken, így jelentős mértékben fokozható az adatlopások elleni védelem. Az új szoftverek további előnye, hogy azok a külső adattárolók esetében is használhatók, valamint az adathordozókról való végleges és biztonságos adattörlést is támogatják.

A Whole Disk Encryption termékek alapvetően kétféle változatban kerülnek forgalomba. A Whole Disk Encryption for Professionals elsősorban az asztali és a hordozható számítógépekhez készül, míg a Whole Disk Encryption for Enterprises verzió a vállalati környezetben való használatot segíti a különböző adminisztrációs, konfigurációs valamint szabálymenedzsmentet támogató funkcióival.

A Whole Disk Encryption for Professionals 149 dollárért, míg a Whole Disk Encryption for Enterprises változat 249 dollárért lesz megvásárolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.