Hirdetés

Új tabletekkel támad a Microsoft - Jön a Surface Pro 3



|

Már a holnapi sajtókonferencia előtt kikerültek a Surface Pro 3 tablet specifikációi és árai. Állak a padlón.

Hirdetés

Amikor a Microsoft megjelentette a Windows 8 és Windows RT alapokra épített Surface-tabletcsaládot, kérdéses volt, hogy labdába tud-e rúgni az androidos tabletek mellett. A redmondi cég várakozásai nem igazán jöttek be, így csakhamar kénytelenek voltak árat csökkenteni, és kis idővel később, mikor a Surface Pro 2 megjelent, be is szüntették az előd gyártását.

Hirdetés

A Microsoft keddre hívott össze sajtókonferenciát, hogy bemutassa a Windows Surface Pro 3-at, de ahogy azt a technológia világában már megszokhattuk, minden kikerül előbb. Ez most is így történt: a kiszivárgott információk szerint a Surface Pro 3 belépőszintű modellje egy Intel i3-as processzort, 4 giga RAM-ot, és 64 giga tárhelyet kapott. A középszintet i5-ös processzor, 4/8 giga RAM, 128/256 giga tárhely, míg a csúcskategóriát az Intel i7-es processzorral, 8 giga RAM-mal, és 256/512 giga merevlemezzel szerelt Surface Pro 3 jelenti.

A Microsoft megkéri az árát az új tabletnek: a belépőszintért 1000 dollárt kell kifizetni, míg a csúcsért 1950 dollárt kérnek el. Ennyiért már MacBook Prot is lehet kapni, és hát valljuk be, egy tabletbe felesleges ennyi technológiát csomagolni, végül is nem egy ilyenen fogja Francis Lawrence megvágni az Éhezők Viadala Kiválaszott első/második részét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.