Hirdetés

Új tápegység-sorozat a Thermaltake-től



|

A Smart Series hét új modellel indult útjára.

Hirdetés

A Thermaltake egyenesen hét új tápegységgel jelentkezik a piacon - ebből három moduláris, négy nem moduláris változatról van szó. Előbbiek teljesítménye 450, 550 és 650 watt, míg az utóbbiaké 430, 530, 630 és 730 watt. A hét PSU-ból áll össze az új Smart Series sorozat.

 

A moduláris verziók 80Plus Bronze minősítést szereztek (maximum 88 százalékos hatásfok), míg a többi sima 80Plus plecsnit (86 százalék) kapott.  Mindegyik kompatibilis az ATX 12V V2.3-mal, illetve egy 12 voltos ágat kínál.

 

A csendes, 140 milliméteres ventilátorral ellátott tápok becsült élettartama 100 000 üzemóra. A Thermaltake három év garanciát vállal a Smart Series családba tartozó PSU-kra, amelyekből egyelőre csak a moduláris változatok kaphatóak; 50, 52 és 62 eurós árakon.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.