Hirdetés

Új tápegységek a Thermaltake-től



|

A Smart széria egy 750 és egy 850 wattos, 80Plus Bronze minősítésű táppal bővül.

Hirdetés

A hűtési megoldásairól és tápegységeiről jól ismert Thermaltake két új PSU-t mutatott be, amelyek a Smart szériát hivatottak bővíteni. Az új, 750 és 850 wattos modellek egyaránt 80Plus Bronze minősítést szereztek. A két táp tulajdonságai egyébként gyakorlatilag megegyeznek, és mindkettő egy darab 12 voltos ágat kínál.

 

Hűtés tekintetében egy ultracsendes, szabályozható, 140 milliméteres ventilátort építettek a tápegységekbe. A moduláris kábeleket laposra tervezték, ezzel a gépház légáramlását kívánták javítani.

 

Az új PSU-k a felsőkategóriás rendszereket is képesek kiszolgálni, így az NVIDIA SLI és az AMD CrossFireX konfigurációi sem jelentenek számukra problémát. A 80Plus Bronze matrica azt garantálja, hogy 50 százalékos terhelés mellett a tápok hatásfoka 85 százalék marad. A Thermaltake árakról nem ejtett szót.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.