Hirdetés

Új tévétuner a Leadtektől



|

A hardveres MPEG-tömörítő jobb felvételeket készít, mint az elődjei

Hirdetés

pvr3000deluxe.jpg
A Leadtek legújabb kártyáján a Conexant Cx23416 hardveres dekóder, az NEC 3D Y/C video jelfeldolgozó és a Micronas Stereo audió lapkakészlet hármas dolgozik a minőségi felvételek elkészítésének-, illetve a tv adás vételének érdekében.

 

A jobb képminőséghez hozzájárul, hogy a Leadtek 3D zajszűrőt és néhány egyéb képminőség javító funkciót alkalmaz az új kártyán. A felvételek elkészítésében a hardveres MPEG-II kódoló nyújt segítséget, ezáltal a kép- és hanganyag elkészítése nem a gép processzorát terheli - így egyetlen képkockáról sem fogunk lemaradni.

 

A TV antenna bemeneten felül a kártyán nem csak kompozit és S-Video jelbemenetet találunk, hanem a sokkal jobb képminőséget nyújtó Y/Pb/Pr komponens is fellelhető köztük.

 

A PVR3000 Deluxe további szolgáltatásai között olyan megszokott dolgokat találhatunk még, mint a csúsztatott felvétel, elektronikus programfüzet (EPG), kép a képben funkció (mivel a kártya csak egy tuneres, ezért az egyik forrás lehet csak az élő adás) stb.

 

A kártya együttműködik a Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005, és Microsoft Windows Vista operációs rendszerekkel.

 

A hardver mellett a dobozban gazdag szoftverkörítést is találunk: Ulead Videostudio 8 SE, Ulead DVD MovieFactory 3.0, Ulead Cool 3D SE, Cyberlink Power DVD 6, Orb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.