Hirdetés

Új Toshiba akciókamera jelent meg



|

A Toshiba Camileo X-Sports extrém körülmények között is megörökít mindent.

Hirdetés

Extrémsportolók teljesítményük rögzítésére használják az ún. akciókamerákat, melyek nagyfelbontásban képesek például azt felvenni, hogy valaki egy hegyibiciklivel leszáguld egy meredek lejtőn. Ez kétségkívül látványos, illetve megosztással az elért teljesítményt is meg lehet mutatni.

Hirdetés

Most a Toshiba mutatta be új akciókameráját, melynek neve Camileo X-Sports. Ultraszéles látószögű optikájával mindent meg tud örökíteni, a videókat 1080 p-ben, 60 FPS sebességgel rögzíti. A kamerát a beépített wifi segítségével akár okostelefonról is vezérelni lehet, illetve a Wifi Connect nevű program segítségével a felvételeket akár azonnal meg lehet osztani. További tulajdonsága a mini-HDMI port, a mikro-USB csatlakozás, a mikro-SD kártyahely. A kamera különlegessége a távirányító, mellyel akár az akció közben is irányítani lehet a felvételt. A kamerához rengeteg tartozékot ad a Toshiba: így például rögzítőket, amelyekkel akár biciklire, vagy éppen szörfdeszkára is fel lehet szerelni a kamerát. Ez persze az is jelenti, hogy vízben is lehet használni, ugyanis egy hatvan méterig vízálló búvártok is része az alaptartozékoknak. A Toshiba Camileo X-Sports júliustól vásárolható meg a műszaki boltokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.