Hirdetés

Új Toshiba Satellite noteszgépek Európában



|

A Toshiba két új noteszgéppel bővítette Satellite sorozatát - mindkettő júliustól kapható Európában.

Hirdetés

 

A Toshiba Satellite családba tartozó két új notebookja nem vetekszik a Sager korábban bemutatott, elképesztően erős gépével, azonban mindkettő kiváló teljesítménnyel bír.

 

Az A500 16 hüvelykes, 16:9 képarányú, 1366 x 768-as felbontásra képes kijelzővel rendelkezik. A TV-tunere analóg és DVB-T adásokat is tud kezelni. A Harman Kardon hangszórók mellé HDMI-csatolók is kerültek, REGZA LINK technológiával. A gépbe Core 2 Duo processzor, 8 GB memória, ATI Mobility Radeon HD GPU (maximum 1 GB DDR3 VRAM-mal), valamint egy 500 gigabájtos merevlemez vagy egy 64 gigabájtos SSD-meghajtó kérhető.

 

Az U500 ezzel szemben a hordozható kategóriába tartozik, 13,3 hüvelykes méretével. A 16:10-es kijelző 1280 x 800-as képet tud megjeleníteni, a gép súlya 2 kilogramm alatt van. Szintén Core 2 Duo processzorral, 8 GB RAM-mal, 500 GB-os merevlemezzel, továbbá egy ATI Mobility Radeon HD 4570 GPU-val lett felszerelve.

 

Mindkét notebookba került többrétegű DVD-író, HD-s webkamera, multi-touch érintőpad, WLAN, Bluetooth és kártyaolvasó. Az A500 és az U500 júliusban kerülnek piacra, 699 eurós áron (196 000 forint).

 

toshibasatellite.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.