Hirdetés

Új üzleti monitor a BenQ-tól



|

A 22 hüvelykes BL2201PTE LED-es háttérvilágítást használ.

Hirdetés

A BenQ legújabb monitora kifejezetten üzleti célú felhasználásra készült, és a jövő hónapban mutatkozik be a piacon. A 22 hüvelykes BL2201PTE 16:10-es arányú TN-panelt használ, LED-es háttérvilágítással.

 

A kijelző panelje forgatható, és a magassága is állítható. Natív felbontása 1650 x 1080 pixel, válaszideje 5 milliszekundum, a dinamikus kontrasztaránya pedig 12 000 000:1. A D-Sub, DVI és DisplayPort csatlakozók mellett egy pár 1 wattos hangszóró is található.

 

Az Eye-Protect Sensor automatikusan állítja a képernyő fényerejét, az Eco Sensor pedig készenléti módba helyezi a monitort, ha a felhasználó feláll előle. A BL2201PTE ára 209 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.