Hirdetés

Új üzleti monitorok a Samsungtól



|

A vékony, matt fekete SyncMaster 6-os széria három kijelzővel indul útjára.

Hirdetés

Európába is megérkezett a Samsung Electronics legújabb üzleti felhasználásra szánt monitorcsaládja, a SyncMaster 6-os széria. A kijelzők mindegyike vékony kialakítást kapott, matt fekete borítással, LED-es háttérvilágítással és MVA panellel (Multi-domain Vertical Alignment).

 

Az újdonságok natív felbontása 1920 x 1080 pixel, válaszidejük 8 milliszekundum. A 3000:1 kontrasztarány mellé 250 vagy 300 cd/m2 fényerő társul, D-Sub, DVI és DisplayPort bemenetekkel. A monitorok beépített közelségérzékelő szenzorokkal is el lettek látva, a talpuk pedig lehetővé teszi a panelek döntését, magasságállítását és elforgatását is. Egy felfogatórendszernek hála a külső adapter a kijelző hátuljára rögzíthető.

 

A 24 hüvelykes S24A650D és az USB hubbal fölvértezett, szintén 24 hüvelykes S24A650S ajánlott felhasználói ára 319, illetve 329 euró. A 27 hüvelykes S27A650D-ért 399 eurót kell fizetni. Mindhárom modell előrendelhető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.