Hirdetés

Új, üzleti SSD-k az Inteltől



|

Várhatóan idén érkezik a 710-es és a 720-as, üzleti felhasználásra szánt SSD-széria.

Hirdetés

Az Intel két új, következőgenerációs, üzleti célú felhasználásra szánt SSD-meghajtója a 710-es és a 720-as széria, amelyek Lyndonville és Ramsdale névre hallgatnak. Egyelőre egyik ára sem ismert, azonban a legfrissebb információk szerint az előbbi idén júliusban, a második az idei harmadik negyedévben érkezhet.

 

A Lyndonville 2,5 hüvelykes méretekkel rendelkezik, 25nm-es HET MLC NAND Flash memóriát használ, 64 megabájtos DRAM cache-sel dolgozik, és 3 gigabit per másodperces SATA interfészen keresztül kommunikál. 128 bites AES-titkosítást kínál, becsült élettartama 2 millió üzemóra. 100, 200 és 400 gigabájtos változatban lesz elérhető, 270 és 210 megabájt per másodperces olvasási és írási sebességekkel.

 

A 720-as széria PCI-Express foglalatba illeszthető. A 34nm-es SLC NAND Flash memóriával működő adattároló 512 megabájtos cache-t kapott, illetve 256 bites AES-titkosítást. Az olvasási és az írási sebességei elérik a 2200 és a 1800 megabájt per másodperces értékeket. A Ramsdale 200 és 400 gigabájtos verziókban készül majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.