Hirdetés

Új, üzleti Western Digital merevlemezek



|

Az S25 és az RE SAS HDD-k esetében a gyártó egyaránt öt év garanciát vállal.

Hirdetés

A Western Digital bővítette merevlemez-kínálatát, egészen pontosan az üzleti felhasználásra szánt modellek sora gyarapodott két új sorozattal. A 2,5 hüvelykes kategóriában az S25 indul, míg a 3,5 hüvelykesben az RE SAS család.

 

Mindkét széria két-két merevlemezt kínál, és mindegyik 6 Gbps-os SAS (Serial Attached SCSI) interfészen át csatlakozik, bufferük 32 megabájtos. Az S25-ös merevlemezek 10 000 RPM-en üzemelnek, 450 és 600 gigabájtos méretekben érhetőek el, becsült élettartamuk 1,75 millió üzemóra.

 

Az RE SAS esetében 1 és 2 terabájtos modellekről lehet szót ejteni. Mindkét változat 7200 RPM-en dolgozik, becsült élettartamuk 1,2 millió üzemóra. Az új üzleti merevlemezek esetében a Western Digital öt év garanciát vállal.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.