Hirdetés

Új Vengeance LP memóriacsomag a Corsairtől



|

A DDR3-as, alacsony profilú memóriák sarkvidéki fehérben díszelegnek.

Hirdetés

A Corsair frissítette termékpalettáját, legalábbis ami a memóriáit illeti. A Vengeance LP kit DDR3-as dual-channelben működő modulokból áll össze, melyek alacsony profillal rendelkeznek, és a hőleadó bordáik sarkvidéki fehérben díszelegnek.

 

A csomag két 4 gigabájtos, 26,25 milliméter magas RAM-ból áll össze, amelyek 1600 MHz-en működnek, 9-9-9-24-es időzítésekkel és 1,35 volton. A Corsair az újdonsággal a stílust és a teljesítményt egyaránt próbálta ötvözni.

 

A speciális kiadású Arctic White Vengeance LP 8 GB-os memóriakitre a Corsair élettartam-garanciát vállal. A hírek szerint a csomag 89,99 dolláros áron lesz megvásárolható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.