Hirdetés

Új Venue tabletekkel próbálkozik a Dell



|

Android KitKat rendszerrel és Intel processzorral frissültek a Dell táblái.

Hirdetés

Bár a Dell a tabletek piacán nem bizonyult a legsikeresebb márkának, mégis úgy gondolták, hogy ha eddig nem nyúltak igazán mellé, akkor jobb, ha ezúttal sem mutatnak túl kirívó dolgokat. Ennek jegyében a Computex alkalmából leginkább kisebb frissítések érték az Androidot futtató Venue 7 és Venue 8 tableteket, amelyek könnyebbek, laposabbak és gyorsabbak az elődmodellekhez képest. 

Hirdetés

A táblák mindegyike immáron az Android KitKat kiadását futtatják, a belül található processzor pedig az Intel Atom Z3460-as CPU-ja a 7-es szériában, a Z3480-as a 8-asban. A Venue 8 emellett kijelző terén is fejlődött, a tavalyi 1280 x 800 képpont után idén már Full HD-s felbontást nyújt. 

Az 1080p-s felbontás azért is lehet ütőkártya a Dell kezében, mert ilyen árkategóriában ritkaságnak számít az 1920 x 1080-as felbontás. Amerikában a Venue 7 és a Venue 8 július 1-től lesznek elérhetőek, 160 és 200 dolláros árakon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.