Hirdetés

Új Viewsonic LCD HDTV-k a porondon



|

Ha valaki minőségi LCD tévére vágyna, annak ajánljuk a ViewSonic új készülékét.

Hirdetés

Az új ViewSonic VT2230 elnevezésű tévé 1080p-s képernyővel érkezik, amely kontrasztja 8000:1, a fényereje 300 cd/m2, a képátlója pedig méretes, 22 hüvelykes. Az LCD tévé full HD-re képes, a képarány akár 16:9 is lehet. Sokak számára hasznos lehet a HDMI-csatlakozás, a HD minőségű játékok lehetősége (például Xbox, PS3 vagy PC), de megoldható a VGA, az S-Video jelek továbbítása is. A gyártó kiemelte, hogy a televízió kis méretének köszönhetően nemcsak a nappalit, de a hálót, a konyhát is ékesítheti, hiszen relatíve kis mérete ellenére kitűnő képminőséget biztosít. A ViewSonic VT2230 LCD tévé bevezető ára 349 dollár.

viewsonicvt22301.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.