Hirdetés

Új WebOS-t kapnak az LG okostévéi



|

Rengeteget fektet be az LG a tévés WebOS platformjába.

Hirdetés

A WebOS meglehetősen kalandos életutat járt be. Miután a Hewlett-Packard nem tudott mit kezdeni a Palm mobilkészülékekre írt rendszerével, az LG tavaly vette meg tőlük, majd a televízióira pakolta. Most komoly frissítéseket szándékoznak eszközölni a rendszeren, amelynek egy teljesen új verziója kerül a következőgenerációs LG okostévékre. 

Hirdetés

Az új platform valamikor 2015-ben mutatkozik be, és az LG összes felsőkategóriás tévéjén már ez fut majd, a következő WebOS. Bár a mostani készülékeken is WebOS van (az Afro verzió), az LG mostantól komoly befektetéseket indít a platform irányába. 

A WebOS-nek hála nem csak a weben böngészhetünk a tévével, integrált appokat is kapunk. Az LG egyébként nem halad rosszul az eladásokkal sem, a hónap elején már az 1 millión is túl voltak a kategóriában. Bár azt nem tudni, hogy mi lesz a neve az új WebOS-nek, jó eséllyel az LG többi készülékén is megjelenik majd a rendszer, főként az intelligens otthoni, háztartási eszközök tekintetében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.