Hirdetés

Új Windows 8-as meghajtók az NVIDIA-tól



|

Már elérhető a cég grafikus kártyáihoz az első WHQL minősítésű driver.

Hirdetés

Az NVIDIA röviddel a Windows 8 Release Preview kiadása után megígérte, hogy napokon belül elérhetővé fogja tenni a Microsoft új operációs rendszerével hivatalosan is kompatibilis GeForce meghajtóit, ám sajnos váratlan komplikációk miatt egészen tegnapig csúszott a csomag kiadása.


A 302.82-es verziószámra hallgató meghajtó a GeForce 6000-es kártyacsaládtól használható, ám a Windows 8-ban bevezetett WDDM 1.2 driver architektúrát csak a GeForce 400-as sorozattól támogatja az NVIDIA, szerencsére ez végfelhasználói szempontból semmilyen látványos hiányosságot nem jelent.


A Windows 8-at tesztelő GeForce tulajok számára a 302.82-es meghajtó természetesen 32 és 64 bites változatokban egyaránt elérhető: az előbbi változat innen tölthető le, míg az utóbbit igénylők a vállalat ezen letöltési oldalán szerezhetik be a következő driverüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.