Hirdetés

Új zsanért kaphat a Surface Book 2, komoly kritika a Macnek



|

A Microsoft szerint a MacBook Air a Surface Pro 4-gyel szemben csak annyira jó, mint macskának a kalap.

Hirdetés

A Microsoft Instagram-fiókja a 2017 tavaszára, a Redstone 2-vel egyszerre várható Surface Book 2 új zsanérjairól árulkodott. Természetesen nem mondták ki, hogy miről van szó, de a képen egyértelműen a Surface Book billentyűzete van, a mellékelt zsanér viszont teljesen különbözik attól, ami a jelenlegi modelleken van. 

Hirdetés

A Windows Central szerint a kép a Microsoft egy belsős videójából származik, ami a Surface Book 2-höz készült. A videót eredetileg júliusban mutatták meg a különböző megbeszéléseken, ötletdemó miatt. 

Bár a végső kialakítás még változhat, a kép összhangban van a korábbi pletykákkal, amelyek szerint a Microsoft átdolgozza a zsanérrendszert a rés csökkentése érdekében (amikor a készülék össze van zárva, a billentyűzet és a kijelző között). 

A Microsoft emellett ismét célba vette az Apple-t is. A legújabb reklámjában a Surface Pro 4-re akarja átcsábítani a MacBook iránt érdeklődőket. A redmondi cég hasonló taktikát választott a két évvel korábbi Mac vs. PC hadjárathoz, elsősorban a lecsatolható billentyűzetre, a tollra és az érintőkijelzőre épít. A MacBook Airt lassabb és nehezebb gépnek mondja, ami a Surface Pro 4-hez mérten csak annyira hasznos, mint egy macskának a kalap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.