Hirdetés

Újabb 25 országban dobják piacra a Surface Pro 3-at



|

Nálunk sajnos továbbra sem lesz kapható a Microsoft legerősebb táblája.

Hirdetés

A Microsoft szerdán jelentette be, hogy az Egyesült Államok, Kanada és Japán után további 25 országban is piacra dobja legújabb táblagépét, a Surface Pro 3-at. Augusztus 28-tól Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Kínában, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Hongkongban, Írországban, Olaszországban, Dél-Koreában, Luxemburgban, Malajziában, Hollandiában, Új-Zélandon, Norvégiában, Portugáliában, Szingapúrban, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban, Tajvanon, Thaiföldön és Nagy-Britanniában is kapható lesz a cég elődjénél nagyobb, erősebb és vékonyabb tabletje.

Hirdetés

A Microsoft nyilvánvalóan az iskolakezdéssel együtt járó vásárlási hullámot szeretné meglovagolni a piacnyitással – de persze már a karácsonyi szezonra is gondolnak. A cég legújabb táblája 12 hüvelykes kijelzőjének, erős hardverének és tetszetős formatervének köszönhetően meglehetősen kedvező fogadtatásban részesült a szakma és a felhasználók körében. Azt sajnos egyelőre nem tudni, hogy hazánkban mikor lesz kapható az eszköz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.