Hirdetés

Újabb AM4-es alaplapokat hozott a Gigabyte



|

A Ryzen processzorokkal is boldogul a Gigabyte A320-DS3 és az A320M-HD2.

Hirdetés

Új ATX-es alaplapot mutatott be a Gigabyte - ez a modell (az A320-DS3) az AMD AM4-es processzorait képes kiszoláglni, illetve az új lapkakészletek mezőnyében a belépőszintet jelenti. Akad egy micro-ATX-es verzió is, az A320M-HD2. 

Hirdetés

Az A320-as lapkakészlettel rendelkező alaplapok nem képesek túlhajtani a processzort, vagyis ideálisabbak a hetedik-generációs A-szériás APU-khoz (Bristol Ridge), de azért a korlátlan Ryzen processzorokat is támogatják, már gyárilag. 

Az A320-DS3 egy PCI-Express 3.0 x16 slot mellett egy PCI-Express 2.0 x4 (x16) slotot, két 2.0 x1 és egy legacy PCI slotot kínál. Két DDR4-es memóriafoglalat van rajta, két USB 3.1 (A-típus) port, hatcsatornás audio, gigabites Ethernet, DVI és D-Sub. 

Az A320M-HD2 eközben két PCIe 2.0 x1 és egy legacy PCI slotot kínál két 3.0 x16 férőhely mellett. Ezen már HDMI is van a kimenetek között. Mindkettő ára 80 dollár alatt alakul majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.