Hirdetés

Újabb Class 10-es microSDHC kártyák jönnek a Kingstontól



|

Kártyaolvasóval illetve adapterrel együtt is kaphatóak lesznek a szupergyors, 4 és 8 GB-os kártyák.

Hirdetés

A Kingston bejelentette, hogy elérhetők a 4 GB-os és 8 GB-os Class 10 Kingston microSDHC kártyái, a korábban már bemutatott 16 GB-os Class 10 kártyák mellett. A vállalat tervei szerint, a második negyedévben 32 GB tárkapacitású kártyával is bővíti majd a termékcsaládot. A Class 10 besorolású kártyák legalább 10 MB/mp írási sebességet biztosítanak.

A gyártó kifejezetten olyan mobiltelefonokhoz ajánlja a kártyákat, melyek kifejezetten igénylik a nagy írási sebességet, amire tipikusan sorozatképek és még inkább HD és Full HD videofelvételek készítésekor van szükség. Ilyen képességekkel rendelkezik több Android alapú okostelefon és táblagép, az újabb BlackBerry készülékek és egyes microSDHC kártyát alkalmazó fényképezőgépek is (pl. Samsung). A Class 10 kategória azt jelenti, hogy a kártya folyamatosan képes 10 MB/s sebességgel az adatok rögzítésére.

 

Multi-Kit csomag részeként is kaphatóak a kártyák, ezek SD adaptert és USB-kártyaolvasót is tartalmaznak. Az SD adapter lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos képet és hosszú videofilmet készítsenek digitális fényképezőgépeikkel (ezekben normál SDHC foglalat található általában), míg a kártyaolvasó a számítógépre történő adatátvitelhez szükséges.

 

Képünkön a Motorola Android 3.0-ás táblagépe

 

A Class 10 microSDHC kártyák március végétől megvásárolhatók a Multi-Kit csomag részeként. A kártyákhoz élettartam-garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár. Áruk nem túl vészes, a legkisebb, 4 GB-os változat mintegy három és fél ezer forintért lesz kapható, míg a legnagyobb, 16 GB-os szupergyors microSDHC kártyáért már több, mint 24 ezer forintot kérnek majd. A kit-ek (kártya SD adapterrel) ára alig-alig tér el a puszta kártyák áraitól.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.