Hirdetés

Újabb CPU-kat nyugdíjaz az Intel



|

Ezúttal egy Core i3-as és egy Xeon processzor kerül le a termékpalettáról.

Hirdetés

Ahogyan az új processzorok a piacra kerülnek, a régieknek idővel menniük kell - az Intel ismét helyet csinált az újdonságoknak, ezúttal két processzort nyugdíjazva. Most egy Core i3-as és egy Xeon CPU került le a termékpalettáról.

 

Az egyik modell a Core i3-2105, amely kétmagos, 3,1 GHz-es órajellel dolgozik, a cache memória mérete 3 MB, és nincs Turbo Boost-támogatása. A másik CPU a Xeon L3406, amely szintén kétmagos, 2,26 GHz-es órajellel, 4 MB Smart Cache memóriával, és Turbo Boosttal, amellyel 2,53 GHz-es órajel érhető el.

 

Bár a két processzor már április 2-án kikerül a kínálatból, a piacról nem tűnnek el ilyen hamar. A Xeon modell esetében a szállításokat október 4-én állítják le, a dobozos változatok a készlet erejéig elérhetőek. A Core i3-2105-öt illetően a tálcás verziókat 2013. április 5-ig szállítja le a santa clarai vállalat, a dobozos modelleket pedig a készlet erejéig.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.