Hirdetés

Újabb DDR3-DDR4 kombós alaplap a Biostartól



|

Jó minőségű integrált audió került az Intel H170-es termékre.

Hirdetés

A megfizethetőbb Skylake processzorok piacra kerülésével mondhatni hivatalosan is megkezdődött a DDR4 memóriára való átállás. Persze nincs mindenhol kolbászból a kerítés, így több alaplapgyártó előállt már olyan termékekkel, amelyeken csak DDR3, vagy szimultán DDR3 és DDR4 memóriafoglalatok is találhatóak. Ezekkel a fogyasztók képesek használni a meglévő DDR3-as moduljaikat, míg össze nem jön a pénz a DDR4-re való váltásra.

Hirdetés


A Biostar ma újabb hibrid alaplappal állt elő. A micro ATX szabbányú Hi-Fi H170Z3 modellen kettő-kettő DDR3 és DDR4 memóriafoglalat található. Előbbi RAM-ból maximum 16, míg utóbbiból legfeljebb 32 gigabájtnyit képes kezelni. Az Intel H170 lapkakészletre épülő termék hatodik generációs, socket 1151 foglalatú Intel processzorokat fogad.


Az alaplap másik nagy eladási pontját a szokásosnál jobb minőségű integrált audiorésze adja: a hangchip Realtek ALC892 típusú, saját erősítővel rendelkezik, az interferencia minimálisra csökkentése érdekében a hangrész izolálva lett többi komponenstől.


A Biostar Hi-Fi H170Z3 ajánlott fogyasztói ára 105 dollár, azaz olyan 29 ezer forint az Egyesült Államokban. A pontos specifikációk a gyártói weblapon tekinthetőek meg.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.