Hirdetés

Újabb felsőkategóriás Thermaltake tápegységek érkeznek



|

A Toughpower Silver sorozatot erősíti a gyártó, három új modellel.

Hirdetés

A 2010. végén bemutatkozott Toughpower Silver tápegység-sorozatát erősíti tovább a Thermaltake, ezúttal három új modellel. A szériát kifejezetten játékosoknak és a felsőkategóriás eszközök kedvelőinek ajánlják. Az újdonságok mindegyike moduláris kialakítású.

 

Az új PSU-k 1000, 1200 és 1500 wattos teljesítményre képesek, és 80Plus Silver minősítést érdemeltek ki, ami maximálisan 91 százalékos hatásfokot jelent. Az ATX 12V 2.3 és SSI EPS 12V 2.92 szabványokkal kompatibilis tápok 105 Celsius-fokig ellenálló japán kondenzátorokat kaptak, becsült élettartamuk 120 000 üzemóra.

 

A 13,5 milliméteres PWM ventilátorral szerelt PSU-k kettő, illetve négy darab 12 voltos ággal rendelkeznek. A Thermaltake öt év garanciát vállal az új nagyteljesítményű tápokra, amelyek ára egyelőre ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.