Hirdetés

Újabb forrás erősítette meg, hogy mikor jöhet a PSVR 2



|

Kiderült egy fontos dolog az új PlayStation VR által alkalmazott technológiáról is.

Hirdetés

A Sony februárban erősítette meg, hogy dolgozik a PlayStation VR továbbfejlesztett változatán, amely új szintre emelné a virtuális valóságot. A vállalat akkor jobb felbontást, nagyobb látóteret, fejlettebb mozgáskövetést és egyetlen kábelt ígért, valamint kukázta a régi Move kontrollereket is, hogy az új verzió megkaphassa a DualSense újdonságait (például az adaptív ravaszokat és a haptikus visszajelzést).

A pár hete megszellőztetett pletykák már 4K-s kijelzőről, 4000x2040-es felbontásról és szemkövetésről regéltek, míg pár napja az Android Central úgy értesült egy tajvani beszállítótól, hogy valamikor 2022 második felében érkezhet meg az eszköz. 

Hirdetés

Most újabb helyről jött a megerősítés: a Bloomberg jelentése szerint a Sony 2022 ünnepi időszakában tervezi piacra dobni a PlayStation VR 2-t, továbbá a nevük elhallgatását kérő belsős forrásokra hivatkozva azt is tudni vélik, hogy a headset várhatóan a Samsung Display Co. OLED paneljeit fog használni az egyre népszerűbb és az OLED-nél olcsóbb LCD-megoldás helyett.

A Sony és a Samsung Display szóvivői nem kívánták kommentálni a dolgot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.