Hirdetés

Újabb gamer billentyűzetek a G.Skilltől



|

A sikeres KM780-as szériát bővítette a G.Skill.

Hirdetés

A G.Skill bővítette az egyébként nagyon sikeres KM780-as sorozatát, amelyben gamereknek szóló billentyűzetek szerepelnek. 

Hirdetés

A KM780R RGB-s és MX kiadásban érkezik. Mindkettőre igaz, hogy ugyanazt kínálják, amit az eredeti modell, de a sok kiegészítő és extra tartozék nélkül, alacsonyabb áron.

Funkciókban és dizájnban nincs különbség az eredeti KM780-hoz képest, így most is strapabíró alumínium a burkolat, valamint nagyon tartósak a Cherry MX kapcsolók (50 millió leütést bírnak). Megvannak a makrógombok, a beépített profilok, a multimédiás billentyűk és a digitális LED-es hangerőkijelzés is. 

A Cherry MX kapcsolók tekintetében red, brown és blue típusokat is lehet választani. 

A G.Skill Ripjaws KM780R RGB és KM780R MX az Amazonon már kaphatóak, világszerte egy későbbi időpontban lesznek elérhetőek, nagyjából 160 és 120 dolláros árakon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.