Hirdetés

Újabb Geforce 8800 februárban



|

Még meg sem jelent az új kártya, de már egy újabb változatról beszélnek

Hirdetés

Úgy tűnik, az NVIDIA nem bíz semmit a véletlenre, és készül a rivális ATI R600 jövő év eleji megjelenésére. A hírek szerint a "zöldek" februárban egy új kártyát kívánnak a piacra dobni az új Geforce 8800-as GPU-val - érdekes módon a megjelenés időpontja "véletlenül" pont megegyezik az ATI R600-zal.

 

Két eset lehetséges: egy olyan kártyát dobnak a piacra, amely valamilyen formában a Geforce 8800 GTS-hez hasonlóan a csúcsváltozat (GTX) butított változata lesz, vagy amely a Geforce 7950GX2-re hasonlít, de két darab a G80 maggal készül.

 

Az NVIDIA GeForce 8800 és NFORCE 680 Intel Edition hivatalosan ma este 8 órakor jelenik meg. Ebben az időpontban érdemes lesz visszalátogatni weboldalunkra, mert mi is lerántjuk a leplet az újdonságokról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.