Hirdetés

Újabb hírek a Ryzen processzor megjelenéséről



|

A spekulációk alapján az árak nem lesznek annyira alacsonyak, mint azt sokan várják.

Hirdetés

A kínai Chiphell fórumon új információk bukkantak fel a közelgő Ryzen processzor megjelenéséről. 

Hirdetés

Az AMD továbbra is február végén szeretné megtenni a bejelentést, de a tényleges elérhetőség csúszhat néhány BIOS-hiba miatt, amelyet az alaplapgyártóknak még meg kell oldaniuk. 

Miközben a nyolcmagos Ryzen elvileg menetrend szerint érkezhet, addig a négymagos verzió csak néhány hónappal később válhat elérhetővé (ez akár 4 hónap is lehet). 

A spekulációk alapján egyébként a vételárak nem lesznek olyan alacsonyak, mint azt jelenleg sokan várják. Az említett árak 580 és 720 dollár között mozognak a nyolcmagos verziónál. A négymagos árát egyelőre nem említették sehol, és hatmagos változatról sem hallani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.